0768.358.544

Chitila Film Fest 2012

Chitila Film Fest 2012 s-a desfăşurat între 31 august şi 2 septembrie. În primele două zile ale festivalului s-a desfăşurat concursul propriu-zis, iar pe 2 septembrie a avut loc festivitatea de premiere.

“Chitila Film Fest este o iniţiativă care pune oraşul nostru pe harta culturală şi care deschide noi oportunităţi pentru pasionaţii de film. În Chitila avem un public numeros care apreciază arta cinematografică, iar acest festival este o formă de promovare a culturii care îndeplineşte toate cerinţele unui eveniment cultural de excepţie”

Emilian Oprea, primarul oraşului Chitila

Studenţii, absolvenţii facultăţilor de profil, precum şi regizorii şi oamenii din industrie s-au înscris în competiţie cu producţii din portofoliul propriu. În competiţia finală au fost nominalizate cinci scurtmetraje de ficţiune şi cinci documentare.

Filmele înscrise în concurs au fost proiectate pe un ecran gigant amplasat pe malul lacului din Chitila, lângă singura rezervaţie de nuferi din zona de sud a României. Publicul a putut vedea producţiile din competiţie într-o zonă special amenajată pe malul apei, la baza a trei stejari seculari – simbol al oraşului Chitila.

Transportul catre locatia desfasurarii festivalului a fost gratuit şi asigurat de organizatori, traseul fiind Metrou 1 Mai – Chitila Film Fest şi retur.

chitila-film-fest-connect-r