0768.358.544
On July 23, 2015

Narcisa Suciu va deschide cea de-a V-a ediție a Chitila Film Fest

În perioada 14 – 16 august 2015 va avea loc cea de-a V-a ediție a Chitila Film Fest (CFF), festivalului de film în aer liber organizat pe malul lacului Chitila.

În cei 5 ani de existenţă, CFF a devenit un brand recunoscut pentru calitatea programelor prezentate, organizarea excelentă, invitații de excepție și, mai ales, atmosfera unică: apusul pe malul lacului Chitila; publicul aşezat in zona celor trei stejari seculari, simbol al rezistenţei din timpul celui de-al doilea război mondial marcaţi în trecut pe hărţile militare ca ajutor pentru aterizarea avioanelor ș.a. .

În cele 3 zile de festival, pe lângă proiectarea filmelor care vor fi înscrise în concurs, publicul se va bucura de standurile expoziționale cu produse eco și hand made, o seară cu muzică disco, precum și multe alte surprize.

Cea mai mare supriză pregatită de organizatori pentru minunatul public al CFF, va fi concertul din seara festivității de premiere, concert ce va fi susținut de cunoscuta artistă Narcisa Suciu. Aceasta a venit din Finlanda, special pentru Chitila Film Fest. Nefiind străină de festivalul de film în aer liber ce are loc în fiecare an pe malul lacului Chitila, artista a primit cu mare drag invitația de a încheia ediția anului 2015 a Chitila Film Fest, un eveniment de înaltă ținută care promovează artiștii, munca și talentul lor.

Mai multe detalii referitoare la activitățile desfășurate în cadrul acestui eveniment gasiți pe site-ul www.chitilafilmfest.ro și, de asemenea, prin contactarea organizatorilor la adresa de email chitilafilmfest@gmail.com sau la numărul de telefon 0768 358 544 (Nicoleta Popescu, director de comunicare).

  • By Chitila Film Fest  0 Comments   

    0 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *