0768.358.544
On July 18, 2014

Comunicat de presa Chitila Film Fest 2014

Ajuns deja la a patra ediţie, Chitila Film Fest 2014 îşi va deschide porţile în dată de 15 august, pe malul lacului Chitila, lângă singura rezervaţie de nuferi din zona de sud a României.

În deschiderea festivalului va cânta trupa The dAdA, iar ziua va continua cu secţiunea film-documentar.
În dată de 16 august secţiunea film ficţiune/scurt metraj va fi urmată de un spectacol extraordinar de disco în aer liber cu muzică de film, iar ziua de 17 august va aduce festivitatea de premiere şi un concert inedit al iubitului artist Emeric Imre.
Organizatorii vor păstra ambianţa cu care şi-au obişnuit spectatorii, drept urmare filmele nominalizate vor putea fi urmărite pe un ecran gigant pe malul lacului Chitila.

Anul trecut juriul a fost format din: Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, Dorian Boguta şi Vlad Druc, iar în anul 2014 juriul va fi alcătuit din Irina Nistor (critic de film), Valentin Teodosiu (actor), Cătălin Apostol (regizor), Cornel Mihalache (regizor), Ruxandra Ion (producător de film).Chitila Film Fest 2014 se va desfăşura cu sprijinul Sprint Media Group, Temple Media, Primăria Chitila şi Consiliul Judeţean Ilfov.

Chitila Film Fest se doreşte a deveni, odată cu ediţiile viitoare, organizate anual, o rampă de lansare pentru tinerii regizori, în cursă pentru marile festivaluri de film internaţionale.

  • By Chitila Film Fest  0 Comments   
  • Chitila Film Fest 2014

    0 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *